Om oss

Coacherna

Petter Mattsson

Jag är headcoach och testledare. Jag är flerfaldig medaljör i finskamästerskap både i landsvägscykling och velodrom. Jag har även en diger bakgrund inom ishockey! Jag har studerat till idrottstränare vid Högskolan Dalarna därtill även till massör på Friskvårdsgruppens utbildning.
Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna, nu för tiden så blir jag mer nervös när någon adept har sin huvudtävling än när jag själv skall tävla. Jag brinner för att få hjälpa folk uppnå sina mål. Ingen är den andra lik, att hitta det där lilla speciella för varje enskild individ och att sedan se individen lyckas är det få saker som slår!

Jag är inte rädd för att gå utanför boxen och testa nya saker för att bryta gamla mönster. Mina metoder och arbetsmetoder är alltid grundade i vetenskap.

Har jobbat med över 50 idrottare och motionärer och ingen har hittills fungerat likadant. Alla reagerar på olika sätt på träning. Ingen har ett identiskt liv med en annan person. Bland de som jag jobbat med har det funnits FM-medaljörer, SM-medaljörer, landslagsidrottare, proffsidrottare, blivande proffsidrottare men även sådan som bara vill börja röra på sig på ett sunt sätt igen. Alla som är beredda att ta nästa kliv är välkomna med!

 

Jonatan Bejmar

Tränare på Svenska Triathlonlandslaget och tritathlontränare på Hagströmska Idrottsgymnasium men nu även triathlontränare på Pettsson Coaching Ab. Jonatan är en 31 år gammal svensk akademiskt utbildad tränare med fina meriter både som tränare och idrottare. Han har förutom att ha tampats med dom allra vassaste på Tri-tävlingar även spelat ishockey på proffsnivå! Jonatan kommer att hjälpa er med coaching och träningsprogram med inriktning triathlon!